Nostokonepalvelut raskaan kuljetuksen tueksi

Kuljetus Jari Lehtinen hoitaa puolestasi myös nostokonepalvelut, mikäli kuljetus sitä vaatii. Nostopalvelua tarvitaan monesti erikoiskuljetuksiin. Ammattitaitoinen kuljettajamme ja nostokoneen hoitaja takaavat sen, että erikoisimmatkin kuljetuspyyntösi toteutuvat luotettavasti ajallaan perille.

Nostokonepalvelut

Kuljetusneuvontaa alan ammattilaiselta

Sen lisäksi, että hoidamme erikoiskuljetukset ja niihin liittyvät nostopalvelut puolestasi, tarjoamme myös neuvontaa tarpeen vaatiessa. Kerromme heti, jos jokin kuljetus vaatii erikoisemmat järjestelyt, kuten vaativaa liikenteenohjausta tai nostokonepalveluita.

Kurottajapalvelut saman katon alta

Nostokoneellamme onnistuvat myös tarvittaessa kurotukset. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Vaikka kuljetettava tavara tai kalusto vaikuttaisi mielestäsi mahdottomalta kuljettaa, kannattaa kuitenkin kysyä ensin. Varsinkin raskaan kaluston kuljetuksissa minimoit usein kustannukset kuljettamalla.

Pyydä tarjous kuljetuksestasi!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuljetus Jari Lehtinen Ky
Kotimäentie 9
32210 LOIMAA

Y-tunnus: 1803973-9
Puh: 0400-322640

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuljetus Jari Lehtinen Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kuljetus Jari Lehtinen Ky

Y-tunnus 1803973-9
Kotimäentie 9, 32210 Loimaa

Jari Lehtinen puh. 0400 322 640
www.kuljetuslehtinen.fi

Kuljetamme ympäri Pohjoismaita

Kuljetamme ympäri Pohjoismaita